RUGALMAS FOGLALKOZTATÁS BEVEZETÉSE A NAGY ÉS FIAI KFT.-NÉL

Széchenyi 2020

A kedvezményezett neve: NAGY ÉS FIAI KFT.

A projekt címe: „RUGALMAS FOGLALKOZTATÁS BEVEZETÉSE A NAGY ÉS FIAI KFT.-NÉL”

A szerződött támogatás összege: 11,65 MILLIÓ FT

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása: A pályázat célja a rugalmas időbeosztás alapján történő munkavégzés és családbarát munkahelyi környezet kialakítása. Ennek keretében dolgozóinkat, a magánélet és munka zökkenőmentes összehangolása érdekében, oktatásokban-képzésekben részesítettük, illetve a mobil munkavégzés érdekében modern mobil informatikai eszközökkel láttuk el őket. A projekt hatására a kapacitás növekedése mellett nem nőtt a dolgozók leterheltsége. Rugalmasabb és gördülékenyebb lett a napi, heti és havi munkavégzés, javult a kommunikáció, nőtt a munkahelyi elégedettség.

A projekt időtartama: 2017.06.15 – 2018. 12. 15.

A projektazonosító száma: GINOP-5.3.2.-16-2016-000548

További információ: https://www.palyazat.gov.hu/

Kedvezményezett neve:  \”NAGY ÉS FIAI\” Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

1131 Budapest, Jász utca 179.

A projekt címe: „Innovatív technológiai fejlesztés a \”NAGY ÉS FIAI\” KFT.”-nél  

A szerződött támogatás összege: 5 557 570 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 50%

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-02611

A  projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt nyomdaipari tevékenységünkhöz kapcsolódik szervesen, ugyanis a beszerzendő eszköz segítségével. Meglévő ügyfeleink egyre több reklámajándék gyártással kapcsolatos feladattal bízzák meg cégünket. Eddig ezeket a munkákat alvállalkozónál, eltérő, korlátozottabb gyártástechnológiával oldottuk meg. A költségcsökkentés szempontjából hatékonyabb már rövid távon is saját eszköz használata, mellyel gyorsabb és jobb minőségű munkát tudunk adni megrendelőinknek. A korábbi egy, két színes nyomási technológiához képest, melyet tömeggyártás esetén volt érdemes használni, az új nyomtatóval kis tételszámú és több színes nyomatok is megvalósíthatók, melyek eddig technológiailag nem voltak kivitelezhetők. A nyomtatási lehetőségeknek csak a nyomtatandó teremékek magassága szab határt, legyen az toll cégesítés, golflabda logózás, vagy épp teremcipő megszemélyesítés. A fejlesztés révén piacunk bővül, ugyanis a régióban reklámajándék és egyedi ajándék gyártásban hasonló jellegű gép nincs a piacon.

Célterülethez való illeszkedések:

– Korábbi reklámajándék paletta bővítése olyan termékekkel, amiket eddig nem állt módunkban nyomtatni

– A korábbi korlátozott minőségű és színű grafikák, korlátlan minőségű és színű nyomatokkal felváltása

– Eddigi 10-15 munkanapos vállalási határidők, 5-10 munkanapra történő redukálása több munkát és több ügyfelet tesznek lehetővé